Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه با اشاره به بارش برف در همه نقاط استان گفت: این شرکت آمادگی کامل تامین سوخت در شرایط بحرانی را دارد و برف و یخبندان هم نمی تواند در سوخت رسانی به مناطق صعب العبور وقفه ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجان غربی ، احمد مجرد مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه با بیان این که روزانه بالغ بر ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در استان توزیع می‌شود، افزود: وضعیت ذخیره سازی سوخت در مخازن انبار‌های نفت منطقه مطلوب بوده و مردم نگران تامین سوخت مورد نیاز خود نباشند.

وی با اشاره به سوخت رسانی مستمر به نقاط مختلف منطقه اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی و آمادگی قبلی و در پی بروز سرما و بارش برف و یخبندان در آذربایجان غربی، نظارت بر نحوه انتقال و توزیع فرآورده‌های نفتی و همچنین تامین، ذخیره سازی و توزیع سوخت فروشندگی‌ها به ویژه در روستا‌های سخت گذر به طور مطلوب در حال اجراست.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه بیان کرد: در حال حاضر تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل منطقه بالغ بر ۲۱۳ دستگاه نفتکش، مازاد بر خط لوله نفت کار جابجایی و توزیع سوخت را انجام می‌دهد.

مجرد با قدردانی از تلاش‌های کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به ویژه کارکنان عملیاتی انبار‌های نفت منطقه افزود: این شرکت تلاش می‌کند تا با خدمت‌رسانی مناسب و به موقع به مردم، تامین سوخت مورد نیاز را در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم کند و همه تمهیدات لازم برای تامین سوخت مناطق مختلف استان اندیشیده شده است.

وی گفت: عملیات سوخت‌رسانی به همه روستا‌های صعب‌ العبور در نیمه اول سال انجام شده و سوخترسانی به روستا‌های سخت گذر با قوت تمام ادامه دارد و سهمیه زمستان خانوار‌های مصرف کننده نفت سفید در کارت بانکی سرپرست خانوار‌ها از اول دی ماه واریز شده و تا ۲۵ اسفند سال جاری اعتبار دارند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا پخش فرآورده های نفتی نفت سرما بارش برف ناوگان حمل و نقل زمستان پخش فرآورده های نفتی سوخت انبار نفت شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه پخش فرآورده های نفتی تامین سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سختی کار نفتی‌ها
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت